fina vän


några av jordens elva lagar

Gör inga sexuella närmanden om du inte fått någon parningssignal.

Skada inte små barn.

Döda inte icke-mänskliga djur om inte attackerad eller för föda.

När du befinner dig på öppet territorium, stör ingen. Om någon stör dig, be honom sluta. Slutar han inte, gör slut på honom.

ja det kan man undra

Blir så förbannad på det här med skola. Ällmänbildning i all ära men betygs pressen dödar mig. Jag sitter med en hög arbeten som ska vara färdiga de närmaste dagarna och jag har ändå kommit långa bitar på vägen men har mycket kvar som jag vet kommer bli färdigt kanske ikväll. Jag vet med mig själv att jag blir färdig i tid men det är en hård väg dit. Och jag njuter INTE när ett arbete är färdigt av nån jävla adrenalinkick. Jag har ångest för jag vet att jag kommer inte får toppbetyg på ett arbete som jag lagt ner mycket tid på. Varför kan inte alla få göra saker som dom vill göra. Varför kan vi alla inte bara vara vänner. Varför har jag inga vänner......


en sådan dag

Var och pantade och fick 51 kronor för det hela. Jag unnade mig två japp, två daim och en mjölkchoklad. Alla marabou för bara 15 kronor. Dessutom fick jag över lite pengar och det känns ju bra såhär i pankperioder.
Sen ringde anja och frågade om hon kunde komma over. Okcoolbye, min kväll är räddad. Har suttit ensam hemma och undrat vad jag ska göra av fredagen. Funderat på om det är en corona kväll det kan vända sig att bli. Ja om jag vill träffa massa kåta jävlar som trycker upp kuken i röven när det enda man vill göra är att dansa.
Varför kan man inte hålla ett intressant samtal, två vuxna människor emellan.
Ja, de kan man ju undra viskar rosa.
Det ska iallafall bli skönt att ta en promenad i majkvällen, kanske sätta sig på kajen och prata om killar.
Vad vet jag var denna kvällen slutar.

RSS 2.0