En dikt....


en klass

 
fan vad kul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

en kille jag.... gillar


zova


maspihdjipefjmc

 
ey sexy lady whap whap whap whapa ganja style skrev en nice dikt imorse om denna vecka men inlägget försvann. Jag har färgat håret. Peace out önskar jag liksom. 

laka waka maka paaaaaaka


ett djur som har potential för att jag ska gilla det mycket


avkomman

 
Igår fyllde jag nitton år. Tack mamma och pappa för att jag existerar!!!! även tack för att jag ser ut som jag gör och till viss del är som jag är. Jag kommer aldrig bli längre än någon av er. 

tipzarn

 
När livet känns trångt och vardagen tråkig sök ett intresse så blir det genast bättre. Utmana dig själv, reflektera och analysera om du så behagar. Skaffa ett mål och lär av misstagen. Gräv dig ner djupt och utvecklas. Det är lättare sagt en gjort, men när du plötsligt är där inne i ett intresse är tillfredsställelsen total. Obs vikigt att du trivs med intresset som du fördjupar dig i. 
 
Tips från coachen. Tips nummer två: 
 
 
 
När du har tråkigt, bli ett näbbdjur!! 

skolan-------> livet

Hello! Jag känner lite såhär, att slutsporten i skolan suger och jag vill göra saker jag vill göra. Skolan är trevlig, lärdom är bra och jag har en fin framtid till förfogande men jag orkar. inte. plugga. Skoltrött??  ja :P ;) 
Jag tycker att alla vi skoltrötta unga vuxna kan lova oss själva och varandra tillsammans att ba chilla när skolan har slutat. Tänka på hur satans skönt det är och ta vara på den tiden. Jag är redo för lifvet och har varit det i snart två år. Lets do this. Alltså chilla=göra saker vi mår bra av inte softa för att vi inte pallar utan chilla för att CHILLA. 
 
hälsningar en brud som vet hur att chilla

var jag kunde vara nu

 
hemavan
 
Var jag befinner mig:
 
i vbäck. Inte så illa det heller!!!
 
trevlig helg

uoijo


en hungrig en


en galen en


berlina

 
Alltså satan, jag är taggad. Träffade Elina igår och catchade upp samt talade lite om framtiden. Eftergymnasiesnack är standard just nu. Vi sa att om våra nuvarande planer inför nästa år crashar ska vi flytta till Berlin. Och jag vet att om vi båda hamnar där, att vi inte har något planerat och lite pengar i fickan så kommer vi göra verkstad av snacket. När vi började ettan på gymnasiet tillsammans var båda taggade på att tågluffa till sommaren och vi ba vi gört. När sommaren kom hade planerna ändrats lite men vi skulle fortfarande resa och så åka vi till Side. En fet resa och konstigt att vi båda var så zmå.... Ja, alltså att bo i en lägenhet med Elina i Berlin skulle vara så jävla fett! alla får komma och hälsa på und zu weiter. Bra b-rud.
 
I helgen ska jag dödschilla i vbäck vilket är välbehövligt. Den som vill hälsa på mig är välkommen men jag pallar inte traska till stan. Hörrni! vi ses ;)

jag på fest #5


om jag fick kunna något som jag inte kan

 
så skulle det vara att kunna flyga

balkongdikt

 
ett flygplan syns på himlen och dess avgaser där efter
solen går ner men kylan består
friska vindar piskar mitt ansikte
snön låter när jag går på den
men jag låter bli, jag trivs så bra på min balkong
jag trivs så bra i vinterlandskapet
men undviker att vara en del av det
jag betraktar, njuter och andas
sedan sover jag och vaknar och sover och vaknar
snart är det vår och det gör mig lika glad som när det blev vinter
balkong balkong, låt mig se allt från ditt perspektiv

analysera, diskutera och reflektera

 
om kalla kriget

rolli


vi spelar every night in my dreams

 
som i titanic

okej update

 
blev en MINST sagt, galen kväll. Nu: zova

hehe nja

"I västvärlden piercar man sig i första hand för att det är trendigt, för att förbättra självförtroendet, för att visa grupptillhörighet eller för att provocera och sticka ut."

2night

 
ikväll är en sådan kväll då man bara MÅSTE ut och fezta. Zez vi på lokal?? I vilket fall, ha en GRYM kväll! Det ska jag ha! Yiho let'z doooo thiz

guess what

 
 
b-rudarna är hemma

du

 
 
När jag har tråkigt bloggar jag obs är inte gravid

tänka sig

Hörde på p1 imorse och läste i DN nyss att det finns ett kafé som vill förbjuda att barn ska få vistas där. Visst är det bara ett kafé men jag anar den typen av jargong i samhället lite här och var, att barn ibland kan uppfattas som jobbiga, högljudda och störande och att människor tar sig rättigheten att tycka att det är jobbigt. Barn är högljudda och barn leker överallt och så ska det vara. Att det finns känsliga männiksor som inte klarar av det är så himla tråkigt för det är barnen som är våran framtid och ingen ska hyscha dem. Ingen ska ta sig friheten och berätta hur någon annans barn ska bete sig. Är det något som ska förbjudas på kafén så är det vuxna, tråkiga männiksor som har en skev bild av verkligheten. Som tror att allt handlar om att tjäna cash och att vara så tråkig som möjligt. Det skall också förbjudas med suckande människor på bussarna och sura jävlar överlag. 
 
Nog om det. Från det ena till det andra som ändå har med varandra att göra så tycker jag att det är tråkigt när folk påpekar och påstår att jag eller någon annan rolig, frisinnad, högljudd, "barnslig" människa är omogen. Människor som skämtar och hittar på roliga saker som gör andras vardag till det bättre är de mognaste människorna som finns. För deras "barnslighet" tyder på fria hjärnor och kreativt tänkande vilket i sin tur gör att de kan komma fram till riktigt smarta jävla saker som ingen annan kan komma på. De som påstår att andra är omogna pga det är i själva verket själva oerhört omogna för att de inte ser det roliga och antagligen för att de själva har komplex för att de inte kan släppa loss, dessa komplex kväver de genom att sänka andra och säga Du Är Omogen. 
Tråkigt att höra, tycker jag. Riktigt tråkigt. 
 
Omogenhet för mig är att vara stuck i ett tänk och att vara sur. Sluta var sur. Var glad gör någons dag. 

för allas kännedom

 
Avokado är en frukt

okey new me

 
Zer ni??????? Tack Ellen! 
 
Jag har lagt upp ett schema för denna sportlovsvecka som är till för att jag ska bocka av saker så att jag får mindre att göra när skolan drar igång igen. Såna där listor blir oftast inte som jag tänkt mig men jag har i alla fall skickat iväg en ansökan till en folkhögskola. Har typ nio kvar men väntar på personbevis. Det var en sak jag skulle bocka av, en annan sak var söka jobb önska mig lycka till förfan!!! Sedan ska jag såklart avverka det sedvanliga plugget. Det är skönt att sköta saker i min egen takt även om lov är till för att hora runt i slalombackar varje dag. Jag ska kanke åka slalom imorgon, eller söka jobb hehe vad väljer jag liksom. 
Det var kul att höras vid och jag hoppas att new me är synlig på seenlybilden. Jag har en tvätt att hämta, en mage att fylla och ett lov att utnyttja hejdå fuckerz

ello har färgat

 
de e fett fint

RSS 2.0