firade att vi är bäst

 
sen firade vi lite till

jag i mitt rum


ello skogen

 
luktar tvålen gott
 
var något roligt and yes
 

tankar som går och passerar förbi

Det här med att prestera klarar jag inte av och det blir nästan värre när det är något jag är bra på som jag ska prestera inom. Livet ska vara kul inte tråkigt och min prestationsångest är tråkig och jag vill ej att den följer mig genom livet. Måste hitta någon slags balans då jag fortfarande kan ha mål, men utan att prestera. Så känns det. Kanske är det för att jag i skrivandets stund håller på att spy av nervositet då jag vet vad morgondagen väntar; presentation och prestation.

Hursom, glädjen efter morgondagens insats antar jag kommer vara enorm. Kanske är det därför bra med spya på marken. Vad vet jag.

När jag målar av skog känner jag ingen prestationsångest.

välkomnar frosten med öppen famn

satan vilket härligt väder

tjocknäsa


hösthelg

Jag har som bekant klippt lugg. Här är en tydligare bild på hur det blev, bild från i helgen. Fredens

heldag på anja och rosa


gracias

grattis anja för att du är arton
 
grattis pelle för att du får sova på anja

lugg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
this is me today
 
 
this was me yesterday
 

ey baby

ello what you doing

this is me, today

Jag har aldrig ägt en sport-bh förut förens idag när jag köpte min första. Och jag fattar inte varför jag inte haft det tidigare för det är så sjukt skönt! Fucking crazy man, you need it comfortable. Jag har också nyfärgat hår, sån är jag liksom. Morgondagen=film hela dagen. Idag=haft magkatarr hela dagen. Höstlovet=chilla ner. Studenten=jag välkomnar dig.
Har en tanke att efter studenten kommer det ske något slags under och allt kommer bli asnice och jag kommer bara chilla genom livet och göra saker som jag vill göra. Jag vill ej bli besviken på den tanken för då är all denna längtan förgäves. Fast förutom stressen är skolan ändå nice nu med allt vad den erbjuder sista året. 

en sådan dag idag

När matte C startar bråk som slutar i tårar, när jag har noll insperation till saxen och när jag suger på att leverera i manus. Jag är fan sämst. Gjorde ingenting igår för att plugga men det gick jätte dålig just pga den anledningen att jag är sämst. 
 
 
Dock fyller bästa Ellen myndig imorgon så ikväll blir det fest tills att gryningen viskar ja må hon leva i fem ljuvliga stämmor. Woop woop.
 
 
Jag hoppas att du kommer glädjas åt livet som myndig, även om du tycker 17 är bästa åldern. 
 

well, hello there

 
Some of the nice pictures I tried to put up on the blog from the computer. Det knasar som vanligt men! ändå kul

oke ello

okej hej bloggen laggar men det kanske är mina datorer vad vet jag. För nu sitter jag på skolan, har precis tagit en SOFT bild. Soft tema på bilden alltså så här är jag idag:
Bilderna blir alltid upp och ned på skolans datorer, kul :)
Verkar som att ni trots allt hittar mig på blogg.se också. :)
 
Nu ska jag skriva på min rapport. Annat kul som händer i mitt liv är matte, saxofon och andra anushål. Fast det är ändå kul, roliga projekt liksom. I anus. Kul med projekt i anus.
 
Smaklig måltid önskar Anya

RSS 2.0