:)

igår åt jag och rosa mycket god mat och sedan bakade vi för att äta gobiten å spy. Imorse gjorde vi jätte god frukost. Kompisar och gott gör livet fint.
Idag ska jag ta hand om lite plugg, övningsköra och vara med kompisar hemma hos mamma. Namlördag.
Härefter ska jag ha smilisar som talar om hur jag mår i rubriken. Smilisen behöver inte ha med inläggets innehåll även om det är så på detta viset i denna inlägg jag skrivit i glad ton :P

mitt liv

Yo bros of the house.

en oslipad diamant

fördriver tiden på skolan. Jag låter mensvärken tala för sig själv, det kanske inte blir något ikväll. Tjarå motherfuckers

skjuter fram. Vi tar det SEN

Om ni vill se bilder jag tagit så hänvisar jag till min bilddagbok

it's time to face the truth. I will never be with you


"mycket ska du göra inget får du gjort"

haha alla bilder som jag lägger upp på min blogg blir helt fuckade. Men jag älskar min kamera, jag älskar att ha en kamera. Jag älskar mig själv som älskar så mycket. Jag hatar mig själv för att jag misstänker mig själv för att vara inkompitent, tråkig och seg.

dosmoskplasmuz

Livet rullar så jävla gött. Kram på er gottgottgottgottgott folk.

fick en kommentar

härlig blogg bruden! vill också säga något till dig som uppmuntrar! du är stark, perfekt för att du är du! underbar. glöm inte vem du är och glöm inte hur fantastisk du är!
ha det sjukt gött!

TACK you made my day

ellen säger

skratta åt min haka jag är ledig längre än dig
men fan klockan är tre anja
dags att sova
faktiskt måste spy brv
brb
PLANERA ANJA PLANERA
jag skrattar haha



spela spel

Det går inte att sova även fast jag har gått runt hela dagen übertrött. Det har ju med det här vända på dygnet att göra men det går inte att göra något åt heller. Det är något ovisst i min hjärna. Många tankar utan ord. Många funderingar utan svar. Något kommer ske, jag känner det. Något bra. För mig och min omgivning. Kankse inte något man kan sätta ord på. Men något utöver det vanliga och inte det man oftast önskar sig. Så är det bara att det är något. Och att det bara är något som man kankse inte kan sätta ord på är bra för mig för då finns det inget rätt eller fel om det sker eller inte.
Just nu är jag så fruktansvärt taggad på att åka slalom, producera och ha sommarlov. Eller någonslags trygghet (det blev stygghet först). Fast den infinner sig ändå någonstans. Det är inte kontroll jag söker utan bara känslan av att allt är bra. Du är en ko.
Nu ska jag fortsätta spela spel.

tracy chapman=crazy köpman

Jag har fått en massa bra skivor av pappa.

Det är fredag idag

Hej........... Idag är det jätte fint väder  så nu ska jag gå ut. Först lite sudoku och lite smink. Jag är inne i en finnperiod.
Dagens tanke. Varför man oftast är snygg när man är full. För att man är lycklig och det syns. Var lycklig var snygg. 

Det är jag som är Anja

Och jag är med min kompis Rosa.

fortfarande inga besökare

trots att jag visat bloggen för amanda

arton

arrtón arrtån

sjokka

Jag känner mig så himla sjokkig ikväll alltså. Vad fan ska man göra. Jag vill inte kolla på film. Jag vill nog inte äta. Jag vill inte vara på pigghall eller inomhus. Kanske ska göra något drastiskt. Fast alltid när jag ska göra drastiska saker måste jag göra det i min ensamhet. För ingen annan känner sig så sjokkig som jag.
Jag är lite utav sällskapssjuk men har lite utav problem med nya relationer. Ingen bra kombinikation. Plus att jag aldrig tar kontakt med någon och frågar om den vill dra ifrån pigghall med mig utan jag väntar, kollar på en film.
Jävla Sjokkfuck.

ingen statistik idag heller

0

Fan vilken jobbig design föresten

Jag tycker det är kul att lägga upp halvfula bilder på mig själv på INTERNET. Det blir en happy surprise när personer som sett mig på datorn ser mig i verkligheten.
Men det är också kul när man är snygg på en bild och folk börjar ge uppmärksamhet out from nowere. Fast alla människor är snygga och fula. Människan är konstig. Fötter liksom.
Kolla på bilden samtidigt som ni läser om det är möjligt och tänk att jag står där helt blixtstilla och säger allt det där. Utan att öppna munnen. Bara kollar likgiltigt på dig och säger att alla är både snygga och fula. Fuck shit, antigen är man snygg eller så är man ful. Jag tillhör de snygga haha.

det första riktiga inlägget onsdag den 4 januari

Det kommer nog bli svårt att ha tankarna till hands när man sitter och tänker uppdatera. Mina bästa tankar dyker ofast upp när jag är stressad eller bara gör saker överhuvudtaget. Ibland i min ensamhet men ofta bland folk. Det är inte alltid så tacksamt att berätta det nyaste från dotthjärnan. Det kan jag också förstå. Andra hjärnor måste sprängas när jag pratar för jag är så jävla jobbig.
Jag hoppas att denna blogg kan fylla den funktion som jag ofta vill att min omgivning ska göra. Nu går man in här på egen risk som man säger.
Det kan vara jobbigt att lyssna på någon som bara pratar.
Dagens tanke, fundering och besvärande: Är jag mytoman.
Dagens försök till svar: Ja.
Haha.
Att avsluta alla meningar med "haha" är så fruktansvärt kul och intetsägande och oengagerat haha.

dottdottdottbloggdottse

Det är jag som kommer vara eran dotter Anja när ni klickar er in här och dottar er.
Här kommer jag samla mina tankar som ni föräldrar får göra vad ni vill med. Det kommer bli väldigt jobbigt att läsa här då min hjärna nästan enbart är fylld med ångest. Ni föräldrar behöver ej besväras över det eller känna något slags ansvar. Frukta ej mother fuckers.

RSS 2.0