.


det är fest

 
men du är inte bjuden / sextonårsdagen 

tank

hur mycket bra musik som skapas i detta nu. Som kanske kanske inte kommer komma fram i framtiden. Som jag kommer få ta del av eller inte alls. Hur många människor som har fet potential.

dagens blogginlägg: Detta

 

Dagens humör: Taggad på livet och världen. Mig själv och min omgivning. I övrigt; trött, stressad och fundersam. 

Dagens mående: Jag mår bra. Det är en vardag i vanlig ordning. Jag har träningsvärk och är liksom glad. Det är sportlov snart, jag fick träffa mina syskon, jag är upprymd av min studentklänning och någonstans har jag kontroll på läget. Musik är bra grejer. 

Dagens borde: Städa, plugga och spela sax. Städandet kommer inte bli av som vanligt. 

Dagens frisyr: Uppsatt, plattad lugg. Mitt hår har svall idag alltså. 

Dagens smink: Det vanliga fan. Färgade ögonbrynen så har ingen ögonbrynspenna. Annars maskara unt zu weiter. 

Dagens klädsel: Svarta kläder. Sköna och snygga. Bästa kombinationen ELLER HUR?!?!?! :D

Dagens planer: Färdigställa lite plugg, spela sax och lorta på mina syskon. 

Dagens materiella vill ha: Jag vill ha en egen dator. Och ny tele med musik fan. 

Dagens fundering: Ska jag beställa den vita klänningen eller inte. 

Dagens beroende: Jag vet inte typ inget salt isåfall annars typ att prata vetefan. 

Dagens tråkigaste: Att livet består så mycket av stress och borden. 

Dagens längtan: Ändå inte studenten än eftersom det är massa saker som ska fixas innan dess. Men jag längtar efter att ha en sån här fet kväll som bara blir lyckad och som bara är. Den innehåller massa men kräver ingenting. Jag längtar också efter tillräcklighet. Tillräcklighet var är du liksom. 

Dagens superlängtan: Livet!!!!!!

Dagens tidning: DN blir det väl. Har inte läst den idag men gjorde det igår och det var intressant och kul. 

Dagens låt: The Buffalo Stance med New Tide Orquest

Dagens bild: 

 
Livet Funderar Den tröjan har jag på mig idag Hårsvall Samma smink som idag Sammanfattande bild helt enkelt

studentklänningar!!!

 
 
 
Alltså!!! Så fina. Den blålila ska jag köpa i vilket fall och ha på studenten eller inte. så. jävla. snygg. !!!!!!! 
Student student student student student student ska präntas in i min skalle. Så fett så fett så fett så fett. Jag är fan bäst. 
 

alla glor på dig du äter döda djur


wakaa

 
Alltså! umefolk i helgen levererade!! och jag hade det bästa arbetspasset på festerefter festdärefter efterfesten med allt vad det innebär. Jag hade en fet helg överallt liksom fan vad kul. Vädret är tusen och det är detta som är livet. 
Denna bilden togs imorse när vi skulle sova och det är också den enda som togs. Snart kommer Rosa hit och vad vet jag, vi kanske hittar på nåt kul. Ultimulti

februari

 
Ey! Minns ni för ett år sedan när jag var jätteförkyld?!?!?! Om ni letar noga på bilden (vänster, där det är skugga ovanför tungan) så hittar ni blåsan som jag hade i munnen då. Eller det var ingen blåsa det var ett sår typ och det gjorde jätteont.... :/ Aja, nu är det lördag och umefolk!!!!!!!! och jag är frille. Fredens alla vi zez

du har glimten i ögat du är vegetarian

Tja kom hem från umefolk för några timmar sedan. Gjorde ett par goda mackor och har glott dator sedan dess. 
Rosa var inte på umefolk men vi pratade i telefonen hela tiden ändå. Inte irl som på bilden, men ändå. 
 
Tiden har gått, det är slut på å softa
Dags att sova en dag imorgon med 
Då ska jag jobba det ska bli kul men det kommer ske på natten så jag måste sova nu. Hörredu va sa du sist nu då igen va.......

såär det

Att Sverige klassas som ett av världens mest jämställda land är sorgligt. Att det finns männsikor som tycker att detta problem inte existerar är hemskt. Att det finns de som tror att jag vill förverkliga min roll som kvinna är vidrigt. Det finns de som finner sig i hur det ser ut idag och det är tråkigt men också upp till dem. Men jag vill inte bli behandlad annorlunda för att jag föddes med en jävla fitta. Jag vill inte slippa undan för att jag är tjej, jag vill inte leva upp till några krav över hur jag ska vara för att jag är tjej. Jag vill inte att människor blir förvånade när jag inte beter mig "kvinligt". Jag har fått höra att jag är en lite mer manlig kvinna men det är jag fan inte. Jag är kvinna, det är allt. Det finns varken kvinnligt eller manligt beteende, det finns människor. Jag har också fått höra att jag är en tuff tjej men hade jag fått höra det om jag var kille? Hade jag fått lika mycket cred för att jag tar plats om jag var kille? Eller, hade människor haft mindre svårt för mitt högljudda beteende om jag var av det manliga könet pga "de är ju pojkar, det hör till deras natur att vara högljudda och slåss". Det finns ingen jävla natur, vi lever i ett hittapåsamhälle där jag ständigt tvingas stå upp för att jag är kvinna. Där jag måste överbevisa allt jag gör för att få samma rättigheter som en kille. Där jag ska behöva vara rädd för att gå hem på natten eftersom risken med överfall är större för kvinnor än för män. Jag måste klä mig på ett speciellt vis för att ingen ska glo på min jävla röv och kanske till och med känna på den ute på krogen. Jag måste ständigt tänka på mitt beteende och jag orkar fan inte det. Jag vill inte vara i en ram jag vill bara leva som en människa.
 
Det sårar mig så djupt att denna syn är inprentad överjävlaallt och jag vet inte hur jag ska hantera det. Jag orkar inte att människor reagerar så jävla tungt när en kvinna gör något manligt vice versa. Kan människor reagera på att samhället klistrar in oss i boxar som typ aldrig går att öppna för det är allt människor känner till. Kan det bara sluta vara såhär för jag orkar inte kämpa för något som är så satans självklart. Det går inte att blunda för detta. Det går inte, man kan inte säga att det blir vad man gör det till. Detta är sanningen och det är så satans sorgligt.

strax

Tog fram saxofonen, förstod mig inte på den

Någonstans långt borta fanns inspirationen

Allt för avlägset att nå

Och inget i min syn kan hjälpa mig förstå en ny melodi

Motivationen kvitt kvatt

Någon som tror på mig, fritt fram!

Svammel svammel svammel, gör ett beat strax

 


obs

ni glömmer väl inte bort att svara på dagens fråga skulle jag tro 

helgen summa sumarum

mamma fyllde år
vi hade fezt
jag bakade till festen grattis
julia prickade till det!
ellen stod för fotograferingen
eller..................
rosa stod för underhållningen
sen gick rosa hem
och jag sparkade in till stan
 

källaren


yez






dagens fråga

 
Är ankor tråkiga eller roliga?
Söta eller fula?
Jobbiga eller gulliga?
Bästa minnet med en anka?
Sämsta minnet med en anka?
Har ni någonsin ätit anka? Om ja, var det gott? Hur mådde du efteråt (både psykiskt och fysiskt)?
Hur många gånger har ni skrivit ANKA instället för ANJA i era mobiltelefonet?
Om ni skulle vara ett djur för en dag, skulle anka vara ett alternativ? Skulle ni kanske till och med välja det djuret?
 
Tack på förhand

tack för i fredags b rudar unt zu weiter

 
Jag vill även tacka JA! och Partiet. Det är såna som ni som får mig att.............dansa

havslädersköldpadda

 
Man kankse skulle vara en sköldpadda ändå eller något annat kräldjur eller liksom ett annat djur som bara är. De lever deras liv och jag lever mitt. Tänk att traska runt i vattnet och söka lite föda och sedan få några ungar. Kanske fajtas lite med andra djur av samma art. Tråkigt bara dethär med ranksystemet som tycks existera bland alla levande varelser och det ojämnställda. Men i övrigt, man skulle vara en havslädersköldpadda.

dagenz blogginlägg

 
en häst

rolig fakta

Jag sitter på skolanDet är fredag
Jag har slutat
Jag måste plugg på grund av jag har missat alla lektioner denna vecka
Jag bryr mig inte
Det är fredag
Jag är taggad på lifvet
Unt zu weiter unt zu weiter
This is me
 
Ye I go girl
Vi zez readers

bastardz

yo yo warezey du vill de eller ej jag qiuttiar skolan. Lämnar polarn, far på schtan och raggar upp sean banan han är den enda som fattar att lifvet inte handlar om datorer och knappar. Han är den enda som ser att jag inte slappar. Jag kämpar i skolan, går på varje lektion. Spränger min hjärna och tar samtal i min telefon. Jag jobbar på hårt, mannen jag gör det jag ska. Men skolan hinner i fatt det är knappt att jag fattar. Snart ska uppgiften in och jag har inte börjat. Vad håller jag på med????!?!? skriver en sörja för att dölja att jag inte skriver blajj. Aj en haj bet mig. Fan också. Mannen, jag lovar tiden kommer snart yo yo 

jag gillar

 
 

kärnkraft

Skellefteå vill bryta uran som vi sedan ska använda till kärnkraft. Eftersom att detta är ett resultat av moral tycker jag att det är helt rätt. Jag är emot kärnkraft och tycker att det är korkat att ha det. Det är så ogenomtänkt och onödigt och dumdristikt rakt igenom eftersom att det finns så många andra energitillgångar som är förnybara, miljövänliga och som inte skadar andra människor. Ändå ska vi offra männiksor i andra länder som gräver upp uranet bara för att vi tar för givet att vi ska ha så överdrivet mycket el. I Sverige kommer 40% av elanvändningen från kärnkraft. Antingen så slutar vi använda kärnkraft eller så bryter vi uranet själva!!!!!!!!!!!! Vi ska ta konsekvenserna för vårat handlande. 

dum...............i........................HUVVE

http://www.dn.se/nyheter/sverige/moderatpolitiker-backar-om-sexkop
 
Haha han fick avgå tur det men synd att hans åsikter existerar. Jag blir förbannad

facebookchatten oktober 2011

 
tänk att du har tandvärk....men kan inte berätta det för någon....
 
vi styra på fredag?
jag är astaggad
haha ja miniproblem
ingen skulle förstå
 
18:47
det är så hundar har det din jävel
 
 

detta

 
Hej era kukläsare. Denna skolvecka har varit en dålig vecka. Tre dåliga dagar. Jag har varit dålig på att göra allt jag måste göra, mycket ineffektiv. Jag har funderat över saker och mycket har känts hopplöst. Stressen suger ur all kraft jag har inom mig och livet utöver det förvandlas till en börda när det egentligen är det som borde bidra med livskraft. Men trots detta, faktiskt befogade depp finns det saker som lyser upp min vardag även om jag suger på att uppskatta det. 
~Jag har så sjukt bra vänner, alla är snälla och satan så smarta. Det är människor som utmärker sig från mängden och detta samhälle. Jag är evigt tacksam för att jag får ta del av deras köttbitar. 
~Jag ska ta studenten snart och det är inte sjukt, det är på tiden. 12 år i skolan är, som jag sa till Anja idag, ett år för mycket. Det är för mycket just nu och jag är uttråkad och stressad. Men snart snart snart tar jag studenten och då får jag hora runt så mycket jag vill.
~Jag är en bra människa. Definition av smarthet är att kunna dyka ner i en fråga, se den från olika perspektiv, analysera den och slutligen dra en slutsats. Och nytänkande unt zu weiter. De kriterierna fyller jag och min begåvade hjärna därför är jag smart och det är jag tacksam för.
~Jag ska på emmaboda i sommmar, eller jag måste dit. Det gör mig glad och lite..... upprymd. 
~I helgen ska jag se Cleo den bästa liveartisten av dem alla och nästa helg ska jag se partiet. Fett fett fett fett fett.Dessutom ska jag utföra dessa utekvällar med massa bra kompisar.
~Jag ska aldrig bli en tråkig människa, aldrig en tråkig vuxen. Aldrig aldrig aldrig, Den tanken gör mig glad. 
~Umeås vinterlandskap är vackert. 
 
Tjena

dagens dikt

Det törftiga livet är bara ett faktum

Rutinvardagen är en återkommande haschtag

Kan människor sluta spela lifvetz skådespel

Slappna av och skapa fred

Vara den att vara utan att förstöra

Chilla runt och göra roliga saker

Jag vill….sluta skolan…………………………………………………


RSS 2.0