ses

 
Alltid glad på Malta
 
Barzelona imorgon så vi ses inte på ett tag, mina kära bloggläsare. Hälften av mina bloggläsare ska med till Spanien så för dem gör det inget att jag inte bloggar för de får umgås med mig varje dag. Ni andra, ha det bra medan det ekar tomt här på dottdott.blogg.se, och på återseende. Blogg blogg blogg blogg barca barca barca barca 

när livet kommer ge mig nya insikter

Den dagen längtar jag till. Det senaste året har många insikter fallit på plats och saker och ting har känts självklara för mig. Jag vet liksom var jag står OCH VEM JAG ÄR. Haha skoja inte vem jag är för det är ovissentligt. Men, jag älskar att få ahaupllevesler som typ frändrar hela min syn på något. Längtar tills att det kommer en sådan dag med något sådant att erbjuda! Gott nytt

tat lugnt

hej bloggen
idag har jag åkt båt med nå polers
hängt med min broder
festat i floder
handlat i affären
 
Haha, skoja. Jag har varit i skolan för att göra ett matteprov som jag inte gjorde, istället gjort en arkitektuppsats samt hängt med rosa! Komma skall får jag se, men det är väl ändå ingen som bryr som om vad jag har för mig...
hejdå...

barca snart

 
men inte än. Jag är trött som en rutten kaffenöt. Tre föreställningar, två inlämningar sedan barca barca barca. Tagga Tagga Tagga. Efter barca studenten barca barca barca 

premiär ikväll

 
med blandade känslor. Gick bra igår på genrepet förutom fall ur båten och brutet ben. Solen skiner idag så som förgående dagar. FAN vad trevligt. Lycka till ikväll klassen

jag nitton jag arton

 
men på samma ställe samma dator mycket äldre nu mycket brunare då

Jag känner såhär

Att jag orkar inte med Johannes Ittens färglära. Jag gillar inte att vara såhär nervös som bara jag verklar bli ? ! ? ! ? !. Det är väl det som känns lite jobbigt med skolan just nu. Annars, barca om en vecka. Efter studenten ska jag aldrig klaga på något. 
 
 
Lakrits är en livsnjutare. 

friend friend friend friend friend

 
 
Denna bruden kom över och jag känner mig så satans glad över att ha dig som vän. Bam. <3 <3 <3 

söndagsfundering

 
Vad ska jag göra efter gymnasiet

som en dröm

 
Ibland när jag har handlat godis eller annat ätbart som ej är en långvarig konsumtion får jag dåligt samvete. På grund av att jag kunde lägga pengarna på något annat som kunnat ge mig mer i framtiden istället för att följa mina instinkter som inte är direkt nödvändiga utan mer ett sug efter något sött. Ett begär. 
 
Men när jag såg denna bild på denna underbara lakrits som jag köpte i Finland blev jag genast glad. Det bildades saliv i min mun och hjärnan förde mig tillbaka till sommaren 12 och härliga sommardagar med mina b-rudar i landet, på andra sidan vattnet. Denna laritsen, begäret, sötsuget pengaspenderaren var värt alla pengarna den kostade för jag kan fortfarande njuta av den. Den var så god så god. 
Så istället för att få dåligt samvete på grund av "onödigt" köp ska jag njuta och tänka: fyfan vad nice. 

osund tanke

För att vara minsta parasit som möjligt på samhället skall man icket förtära mat. 

tisdagstanke

Vem är det egentligen som bestämmer när det är FINT eller FULT väder eller BRA eller DÅLIGT?
 
Bra väder???
 
Dåligt väder???

ett inlägg jag skrev för en månad sedan.......

 
Hey. Tjoxan. Idag har jag matteprov samt musikframförande. Ha en trevlig måndag. Obs snart påsklov.
 
en dikt om att det är måndag:
 
Veckan tar plats och erbjuder sysselsättning
Dagarna går och livet fortsätter
Dag efter dag tusen andetag
får dig att förstå att livet är en vecka
med planer som sumpas och trampas
Kanske blir en dag bra eller rent utsdagt pajjas
Veckans start kommer i en ohygglig fart och jag funderar var detta ska sluta
Det blir dagar präglandes av plugg i vanlig ordning
Om några år är tsm med tony örwing
Nice plan hoppas den håller
och snart är det lov och då ska jag till london
det ska bli kul och jag ska gå på starbax och lägga upp en bild på fejjan när de stavat mitt namn fel!!!!!!!!!!!
Hoppas ni får 

blogginlägg på begäran- varför jag vill bo i en barack

Anledningen till varför jag vill bo ute i skogen i en barack/ stuga har inte att göra med att jag vill sticka ut från mängden, ha uppmärksamhet eller något i den stilen. Egentligen är min vilja att bo i en barack/stuga ingenting att reagera på eftersom det är det mest naturliga levnadsättet. 
 
Det är mycket enkelt; jag vill inte vara en parasit på samhället och jag vill inte att samhället ska forma mig. Jag har fötts in på en plats som jag inte har valt och den platsen ger mig intryck, normer och föreställningar om hur saker och ting ska se ut. Jag tror att det är slumparna som har lett oss hit, inte ödet. Men därför tror jag också att vi har hamnat här av en anledningen. Från grunden vill vi utvecklas och hitta lösningar på problem, det ena leder till det andra och jag har landat i en värld där slumpen styrde tillfällena till där vi är idag. Vissa saker är bra, andra dåliga. 
 
Jag vill inte ta till vara på varken de bra eller dåliga utan skapa mina egna. Jag vill inte leva i en hittapå värld där våra livsstilar formar oss och skapar klyftor mellan människor. Jag vill inte leva i den värld där det råder förakt mot olika typer av människor, mot djur, eller växter. En värld som bygger på konsumtion, en värld som gör mig stressad. 
 
Jag vill leva ett liv efter mina villkor och inte bara leva efter vad som förväntas av mig utan efter det jag faktiskt vill. Samhället hjärntvättar oss vilket delvist är bekvämt samt på gott och ont. Jag ska bo i en barack/stuga och leva efter mina behov och begär på ett sunt sätt. Jag ska hitta lugnet i mig själv och förhoppningsvis kanske jag föder en liten unge som inte får ett personnummer. Man kan välja att se det som en icket existerande unge eller som en unge som gör sina egna ramar. 
 
Jag kommer leva livet som vem annan som helst, bara att jag odlar mina egna grönsaker, återanvänder slängd mat, ej konsumerar kläder eller prylar från ställen där det råder dåliga arbetsförhållanden. Jag kommer förhoppningsvis få ett jobb så att jag har råd med el, telefon och dator. Ett liv efter mina villkor. 

bra kväll


grattis fredag


fest men inte alltid

mjau
Innan jag taggar lördagen totalt ska jag göra annat kul. Nu tex ska jag köpa laktrist. Och så ska jag vara ledsen och less för allt det ojänställda över. allt. Det är inte lika kul, men ack så nödvändigt. 
Jag tycker det är så stört knas när man säger att det kvinnliga och manliga är biologiskt och därför finns det inget att göra. För det första så är det typ inte så och för det andra så om det skulle vara så, så går det inte att bara erkänna och acceptera. Ifall vi finner oss i hur det ser ut idag kommer sexuella övergrepp på kvinnor fortsätta i samma höga siffror. Kvinnor kommer generellt sätt fortsätta ha lägre löner. Det kommer fortsätta finnas så tydliga oönskade för- och nackdelar med att vara ett speciellt kön. Mitt kön är inte min identitet!!!! Och utgår vi ifrån att könet inte är ens identitet och kämpar så kan vi komma en bit på vägen. Men det går inte att vara ovillig för förändringar. Tex hör jag ofta att folk HATAR ordet hen. Hur är det ens möjligt att hata ett ord?!?! Det skulle väl isåfall vara ordet prefuxlius för det kanske låter fult i vissas öron. Chilla ner på räddheten. Och liksom, peter08 nya video?!?!?! det är hemskt uuuuäääääähhhhhhhhh

jag är inte bara singel, jag är också en snigel

Hej jag heter Anja och mitt smeknamn är seg som en snigel. Döm mig inte, snälla.
Det är en sanning i de flesta fall och gör mig egentligen ingenting. Jag går sakta, äter innormalt sakta, pratar extremt långsamt, fattar oftast ingenting eftersom min hjärna är fem steg efter. Jag sover länge, sitter på toaletten länge. Pluggar i flera timmar även fast det bara skulle tagit en. Det tar lpng tid för mig att klättra upp i träd. Ja, listan kan göras lång men jag väljer att sluta nu. 
 
Hoppas vi ses / zzez (zeg zom en znigel)

åter till ämnet att vara eller inte vara singel

Ibland får man anstänga sig om man tröttnat på att vara singel. Förra året reste jag iväg för att hitta kärleken. Mycket på spel och många pengar i botten.
 
Förhoppningsvis blir du, som jag, en lycklig vinnare. Man måste kämpa för guldet!

helvete

 
Satan!! beslutsångesten kom som vanligt. Skriv att klänningen är fin så är ni lite till hjälp!!!!!! eller ful om ni tycker den är det. Var ärliga 

rosa


blogginlägg på begäran- om att vara singel

Hej jag heter Anja och jag är singel.
 
Eftersom att jag inte är i något förhållande så umgås jag med mina vänner.
Dock så är de flesta av mina vänner i förhållanden och vissa till och med i förhållande som innehåller fler än två.
 
Ibland blir jag som tredje hjulet när jag umgås med polare som är tsm men det gör mig ingenting.
För jag kan spela poker.
Och vara glad ändå och ha kul. 
kul
kul
kul
kul
kul
Men bara för att jag är singel idag, 2013, innebär det inte att jag alltid har varit det. På bilden stoltserar jag och Love som var tsm i tre månader.
Jag var tillsammans med en kändis två år senare. Ola Svenzzon ni vet.
Roligt roligt. Singel igen dock
I nytt förhållande. 
Singel och sökande
Sen blev jag singel igen och det tredje hjulet...
Men glad ändå motherfuckers

RSS 2.0