djur jag gillar

Kossor är ett djur som jag verkligen känner dragkraft till. Jag upplever någon slags samhörighet med dem. De är vackra, trevliga och bra djur. Jag gillar deras sätt att leva på. De känns lugna, harmoniska och förstående. 
Katter är ett annat favoritdjur. På tredjedelad första plats med kossor och får. På denna bild stolteserar våran katt lakrits. Hon är förutom lat väldigt snäll och gosig. Hon vet vad hon vill och är aldrig dum mot mig. Just djuret katt har jag lite svårt att beskriva eftersom min erfarenhet av dem är att var och en har sin egen personlighet. Det har såklart alla djur men jag har vuxit upp med katter så ni kanske fattar varför jag känner så........................... Katter överlag är iallafall självständiga, smarta, sköna djur. Dom kan gosa, jaga, vara roliga, umgås, öppna dörrar, få en på glatt humör, kissa inomhus, vara vackra, bråka med andra katter och klösa mig fast inge illa menat. Bland alla katter jag träffat genom livet har jag några favoriter men det finns än så länge inte en katt jag tycker illa om. Lakrits, på bilden ovan är en av favoriterna. Så även; Lisa, Linus, Pelle, kattungen jag hade när jag var liten som vi sålde. Våra andra katter gråingen, kolanisse och luddekudden är såklart också med på favvolistan. 
Kaniner har jag inte så många asikter om dem. När jag var liten hade jag några stycken lite då och då och dom gillade jag ju såklart men överlag är kaniner lite tråkiga. Fast inte alltid såklart, dom kan vara roliga om dom vill. Gosiga är de och snabba som tusan. De är vackra djur som förökar sig fort. Fina snälla smarta osv. 
Höns är så fruktansvärt roliga, sociala och lättsamma. De går liksom runt och bara lever och då och då höjer mitt humör. Tuppen som vi har är väldigt snäll mot hönsen och avstår ibland mat bara för att de ska få äta <3 <3 <3 De låter roligt och verkar allmänt glada. De är fina men deras bajs luktar tyvärr jätteäckligt. Kycklingar är jättesöta men jobbigt att ha då katterna springer efter dem hela tiden. Höns är bara allmänt bra djur som inte kräver så mycket men ger desto mer. 
Får är så sjukt bra! De springer runt där och chillar. De är sociala om de vill och låter fint. Jag blir alltid glad när jag träffar får. När jag var 10 år lekte jag och en kompis med en hög får och lamm en hel sommar. Vi blev som bästa vänner allihopa och jag minns att jag hade ett speciellt lamm som kom när jag ropade. Jag skulle inte ha något som helst problem med att uppleva den sommaren igen. Tyvärr skulle lammen schlacktas och då blev jag vegetarian. Ville inte äta mina kompisar. Förutom det, bra djur. I like I like.
Hästar är som så ståtliga. De är väldigt mänskliga och medvetna. Jag tror att alla trivs bra med hästar. Ja bra djur bra djur.
 
I övrigt finns det nog många andra djur som jag skulle finna glädje av men dessa djur är de jag främst har träffat. Kan inte rikigt dra någon slutsats om djur som jag inte träffat och skapat någon relation med som ni kanske förstår! Men ni på bilderna, ni förgyller mitt liv. 

YOLO!!!!!

 

2012

detta år har bestått extremt mycket av chattroulett. Tidsfördriv och bekräftelse
blev också en del häng i piteå där jag har mina två kusiner. Vi har alltid så kul tillsammans
:)
 
i höstas flög jag till berlin och hade the best time in my life. Berlin <3
lyckades bränna mig i somras :S
norge på sportlovet
Det blev många biobesök detta år. Senaste filmen jag såg var HOBBIT
och ja...kramas med ett skelett har jag visst också gjort iår! ;) :P 
 
shopping har jag hunnit med. Bland annat på monki
hehe kanin 

hälsningar

 
man bah ok nice B-RUD
 
 
men vad fan görs
 
 
tjena kameran waz up in the house brotha
 
 
HOUSE!!!!!!!

god jul

 
 

snart jul

hej... blogg en. 
 
hejdå

tung uppgift

jag är mer än beredd att betala någon för att utföra detta arbete åt mig. På riktigt alltså, säg en summa läs denna bok och skriv en sammanfattning och yalla yalla åt mig. Kan tyckas vara lätt, kan vara lätt men inte för mig. Det är svårt och tråkigt och jobbigt och drygt och ansträngande och prestationskrävande och jobbigt och drygt. Håhåjaja

vem som raggar upp mig på fest


vem jag raggar upp på fest


jag på fest #4


jag på fest #3

 
gal1 chey 13 år

lila och grön

Har precis beställt min studentmössa. Jobbigt för att beslutångesten var enorm med alla dessa nya möjligheter som finns. Jag skrev bajs istället för mitt namn där framme. Synd att det bara är jag som kommer tycka det är kul. Roligt att betsälla mössa för att studenten vankas. 
Men först och främst ett jullov. 
 
Hejdå allihopa

rolig man


jag på fest #2


jo

 
Hälsningar mig själv sexton år men också åldrar runtomkring sexton, tretton-->. Årslöseri med sig-själv fobi. Tonårstiden, och komplexen växer. Man ska inte acceptera sina komplex och till exempel "bara inse att man är ful och knasi" utan man ska göra sig av med komplexen. Det dummaste man någonsin kan göra är att ägna sin tid åt att känna sig obekväm i sig själv. Det är ett sådant slöseri med år och självförtroende. Till exempel gick jag runt och tyckte att jag var ful förut men det var ingen större sorg och jag strävade liksom inte efter att bli snygg utan jag hade bara accepterat att jag såg mindre bra ut än många andra och jag visste att det inte fanns så mycket att göra något åt. Även om jag kunde känna mig tillfreds med mig själv som person gnagde ändå vetskapen om jag var lite halvers trots allt. Så dumt att jag tillät mig att inte förstå att jag var och är snygg, bra, smart osv osv. När självförtroendet får ta stryk kan det skava så länge efteråt även om man succesivt bygger upp det. Jag är glad över att jag blivit äldre och att jag känner mig snygg och bekväm i mig själv även om det ska vara en självklarhet, men ganska ledsen över att jag inte alltid ha gjort det. Och att det är så pass många som går runt och tycker illa som sig själva på ett eller annat vis. Dumt dumt dumt för det är ju inte sant. Så onödigt och dumt. Tonårstiden kan ju vara crazy och mediavridningen av typ allt är snäppet värre. 
 
I övrigt snygg bild som Ellen tog innan septum. 

jag på fest


laddar inför en minst sagt crazy night

rainbow!!!!!
 

läs och lär brudar ;)

http://livsstil.se.msn.com/mode/sex-och-relationer/f%C3%A5-honom-att-k%C3%A4nna-sig-som-en-man#image=1
 
Helvete!! Amanda skickade detta till mig och det är så jävla sjukt. Jag blir så förbannad och tänker inte ens argumentera mot detta för sånt som detta ska fan inte finnas!!!!!!!!!!!!! satan vilka jävla dumhuvven. Jag vet liksom inte om jag ska skratta eller gråta. Är det ett skämt, eller är detta seriöst. Är detta sanningen. Är det såhär jag måste bete mig för att få min man att må bra i vår relation. Jag kollar inte på gossip girl och jag bryr mig inte om att känna mig feminim. Och tänk de som läser detta som ba oj nu måste jag leva efter detta så att jag får känna mig kvinnlig och han manlig. Om detta är ett skämt är det inte kul om detta är sanningen så suger det. 
Jag som tjej äter bara sallad och dricker aldrig öl, kollar på romantiska tjejfilmer och måste unna min pojkvän att kolla på en actionfilm och äta KÖTT. 
 

ett blogginlägg med olika bilder..ochsånt

 
Fick en uppgift på litteraturhistorian att skriva en text om det första som dök upp i tankarna. Mina sinnen tog mig till min unga barndom och bästa bästa katten Linus. Den kärleken jag kände till Linus kommer jag nog aldrig känna till någon annan katt. Vi hade mycket speciell och bra relation. Han hade ett halvt öra. 
 
 
Jag har bestämt mig för att bli vegetarian. 
 
 
 
Urkult.
 
 
Jag just nyss. 
 
Här kommer en dikt om stress
 
Klockslag, befria mig genom att stanna upp ett tag
Låt mig andas, ge mig ro
Om timvisaren så hastigt tickar ett till varv kommer min mage garanterat gnaga i sig ännu en magkatarr
Sluta stressa börja chilla
 
Jag tycker att hela världen ska chilla ner. Det skulle bli så mycket bättre stämning då. Jag personligen har nästan alltid någon stress som gnager och lever alltid med tanken att det finns hela tiden någon nytta att göra om den ena blivit gjord. Har jag gjort en läxa har jag en annan som jag kan ta tag i. Jag är medveten om allt som måste göras runtomring mig och jag lever ständigt med tanken att jag så småningen ska genomföra det. Men allt som måste bli gjort kan inte bli gjort, man måste prioritera. Och tanken att om allt som ska bli gjort är gjort så är allt cool är dålig för när allt är gjort har man inte bara haft tråkigt och är trött som ett as utan det har också dykt om ytterliggare tio saker som väntas på att tas itu med. Jag hatar stress, typ mer än allt annat. Den kombinationen av att lägga krav på mig själv som jag inte kan leva upp till och hata stress är sämst och gör att jag inte finner ro. Jag är dålig på att disponera tiden och det ska jag bli bättre på men jag tycker att samhället har ett ansvar att bromsa in lite så att jag inte hasar efter om jag väljer att chilla ner. Jag tycker att alla ska chilla ner tillsammans, typ sluta stressa, inte klaga eller ägna sin tid åt att typ snacka skit. Kan vi inte alla bara vara vänner och gemensamt bestämma oss för att chilla ner. Chilla ner Chilla ner Chilla ner. 

RSS 2.0